İş Güvenliği Zorunlu Mu Oldu?

Milyonlarca İş Yeri Sahibini İlgilendiriyor!
14:32
  • 688

Binlerce iş yeri sahibini ilgilendiriyor! İş güvenliği zorunlu mu oldu?

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nda yapılan son düzenlemeye göre; 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren kafeler, terziler, hukuk büroları, muhasebe büroları, eczaneler, berberler, manavlar, lokantalar, kapıcı bulunduran apartmanlar gibi 50’den az çalışanı olan tüm iş yerlerinde de iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi görevlendirmek zorunlu hale geldi. Yükümlülüklere uymayan iş yerleri ise para cezalarıyla karşı karşıya kalacak.

Kaybedilen hayatların bedeli olmaz. Aslında bazı düzenlemelerle kazasız geçirilecek çalışma günlerini maliyetlerin yüksek olduğu öne sürülerek işletmeler görmezden gelmektedir. Gelin kazasız ve sağlıklı günlerde birlikte yürüyelim. Unutmayın önlemek ödemekten ucuzdur çünkü iş güvenliği her zaman kazandırır.

Saygılarımızla.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmamızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, ondan memnun olduğunuzu varsayacağız.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.