İSG Aralık Sınavına Girecek Adayların Dikkatine!

Aralık ayında ÖSYM tarafından yılın son İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınav gerçekleşecek. 11 Aralık 2022 tarihinde düzenlenecek olan sınava girecek adayların sınav hakkında bilmesi gereken önemli tarihler İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından İSG-KATİP'e yüklendi.
15:02
  • 266

İSG Aralık Sınavına Girecek Adayların Dikkatine!

Aralık ayında ÖSYM tarafından yılın son  İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınav gerçekleşecek. 11 Aralık 2022 tarihinde düzenlenecek olan sınava girecek adayların sınav hakkında bilmesi gereken önemli tarihler İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından İSG-KATİP'e yüklendi. Bu kapsamda yayımlanan sınava ilişkin önemli tarihler şu şekilde yayımlandı. 

İLK DEFA EĞİTİM ALARAK İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI - İŞYERİ HEKİMLİĞİ SINAVINA KATILACAKLAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilen eğitim kurumlarından iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve diğer sağlık personeli olmak için eğitim alacak adaylar için önemli tarihler açıklandı.14 EKİM 2022 tarihinden sonra eğitimlerini tamamlayan adaylar 11 ARALIK 2022 tarihinde yapılacak sınava giremeyeceklerdir.

İlk defa eğitim kurumlarından eğitim alan adaylar için önemli tarihler şu şekilde;

İLK DEFA EĞİTİM ALARAK DİĞER SAĞLIK PERSONELİ SINAVINA KATILACAKLAR

14 EKİM 2022 tarihinden sonra eğitimlerini tamamlayan adaylar 11 ARALIK 2022 tarihinde yapılacak sınava giremeyecekler.

Eğitimini başarıyla tamamlayan adayların bilgileri (devamsızlık süresini aşmayan ve uygulamalı eğitimi belirtilen tarihe kadar onaylananlar) İSG-KATİP’ten otomatik olarak çekilerek ÖSYM’ye bildirilecek olup bu adayların İSG-KATİP’ten herhangi bir başvuru oluşturmasına veya evrak göndermesine gerek yoktur. 

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmamızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, ondan memnun olduğunuzu varsayacağız.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.