Türk İSG Fuarı Hazırlıkları Başladı

2022 yılında düzenlenecek Türk İş Güvenliği ve Sağlığı Fuarı (TOS+H Expo) hazırlık ve başvuruları başladı.
13:35
  • 388

Türk İSG Fuarı Hazırlıkları Başladı

 

2022 yılında düzenlenecek Türk İş Güvenliği ve Sağlığı Fuarı (TOS+H Expo) hazırlık ve başvuruları başladı.

 

Almanya’nın önde gelen fuarcılık firması Messe Düsseldorf GmbH ve yerel ortağı Tezulaş Fuar, 14–17 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul’da dördüncü kez düzenlenecek Türk İş Güvenliği ve Sağlığı Fuarı (TOS+H Expo) 2022’nin hazırlıklarına başladı. Önceki yıllardaki gibi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Kongresi yine TOS+H Expo’ya paralel olarak yapılacak. UVEX, Ansell, Protal gibi sektörün önde gelen firmalarının yanı sıra, Ateş İnşaat Sanayi Taahhüt Tic. A.Ş., Egebant, Mekap ve WR Turkey Eldiven A.Ş. gibi yerel sanayi kuruluşları fuara katılacaklarını bildirdi. Türkiye ve komşu ülkelerde iş sağlığı ve güvenliği (İSG) açısından hem en önemli sanayi ve iletişim platformu hem de öncü ihtisas fuarı olarak öneminin altını çiziliyor.

TOS+H Expo resmi web sitesinde yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

 

 

BÖLGESEL PAZAR OLUŞTURMA

 

 

“Bu etkinliklerin ilk kez 2020 yılında, aynı mekânda yeterli alana ve altyapıya sahip olan, şehrin merkezi konumunda, Taksim Meydanı yakınında bulunan İstanbul ICC Kongre Merkezi’nde gerçekleşmesi planlanmıştı. Şimdi artık bunun için çok fazla beklemeyeceğiz. Fuar ve kongre birlikte, Türkiye pazarına 360 derecelik bir bakış açısı ile karar vericilere yönelik bir platform sunuyor. Etkinlikler gerek Türkiye’de gerekse komşu ülkelerdeki işletmelerde ortak iş güvenliği standartları uygulamasının daha da yaygınlaştırılması ve iş kazalarını engelleyici önlemlerin desteklenmesi açısından önemli bir itici güç oluşturuyor. TOS+H Expo böylece, bölgesel düzeydeki karar mercileri ile buluşma ve pazarda konumu güçlendirme açısından çok uygun bir ortam oluşturuyor.”

 

 

KÂR AMACI GÜTMEYEN KURULUŞLARA ÖZEL BÖLÜM

 

 

“TOS+H Expo 2022’de ayrıca ilk kez, yeni kurulan firmalara ve kâr amacı gütmeyen kuruluşlara yönelik özel bir bölüm olacak.”

 

 

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmamızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, ondan memnun olduğunuzu varsayacağız.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.